Kedves Pácienseink! Az Ultrahang vizsgálatra érkezőket új rendelőnkben várjuk! Új címünk: 8000 Székesfehérvár, Budai út 61-63.

Családi vállalkozásunk 10 évvel ezelőtti induláskor nemcsak elsőként kínáltunk Fehérváron magán MR lehetőséget, de egyedülálló szolgáltatást is nyújtottunk a diagnosztika területén: csúcstechnológiás nyitott MR-gépünknek köszönhetően azok is – akár életmentő vizsgálathoz juthattak –, akik klausztrofóbiás betegként, vagy 150 kilónál nehezebb súlyuk miatt nem tudták igénybe venni a hagyományos MR-gépek lehetőségeit.

Az innováció mindig is kiemelt szempont volt, mindig az elérhető legjobb minőséget akartuk kínálni. Ennek érdekében az elmúlt 10 évben a gépek területén folyamatosan továbbfejlődtünk, 2021 októberében teljes körű műszaki fejlesztés következtében telepítésre került a Siemens MAGNETOM Sola 1,5T MRI berendezés, amely így a tudomány jelenlegi állása szerinti legkiválóbb képalkotásra képes. Ezzel a fejlesztéssel a magyarországi MRI magánellátás területének élvonalában megerősítettük pozíciónkat, amit a legtöbb magánszolgáltatóhoz képest háromszoros teljesítményű berendezéssel és a Siemens legfrissebb fejlesztéseivel értünk el.

 

2022-ben pedig nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztünk: az ügyfelek részéről igényként jelentkezett, hogy szélesebb spektrumon tudjunk diagnosztikát kínálni, ezért továbbléptünk, kiléptünk az MR-vizsgálatok szintjéről, és teljes körű noninvazív diagnosztikai centrummá alakultunk, ami újabb komoly beruházást jelentett.

A Budai út 61-63. szám alatti központunkban lehetőség nyílik  ultrahang- és röntgenvizsgálatok elvégzésére is. Utóbbihoz egy csúcsminőségű, a képalkotó-berendezések piacán abszolút vezető márkájú Siemens röntgenkészüléket vásároltunk.

A kétszintes épület földszintjén alakítottuk ki a diagnosztikai központot (ultrahang, röntgen), az emeleten pedig fogászati labor kap helyet, ahol panoráma, illetve kefalometriás fogröntgent is tudunk készíteni, ami a fogszabályozáshoz kell, hiszen gyerekfogászat és fogszabályozás rendelés is van ezen a szinten.

A Várkörút 10. szám alatt található MR Diagnosztikai központban minden adott a teljes test vizsgálatára, legyen szó lágyrészekről vagy csontokról, sőt, a Magyarországon még kevés helyen elérhető mammográfiás MR-vizsgálatra, vagy a még ritkább szív MR-re is lehetőség nyílik. Utóbbihoz elengedhetetlen a csúcstechnológiás gép, ami nagyon gyorsan tud felvételt készíteni: az MR-felvételhez ugyanis mozdulatlannak kell lenni, ám ez a mozdulatlanság a szív esetében megoldhatatlan.

Végezhetőek enterográfiás vizsgálatok is, vagyis az emésztőszervrendszer kontrasztanyagos vizsgálata, de – a teljesség igénye nélkül – lehetőség van koponya-, nyaki-, háti és ágyékigerinc, sacrum, csípő, kismedencei, hasi vizsgálatokra, továbbá akár a térd, boka, lábszár, comb, felkar, alkar, váll, könyök, csukló, vagy kézfej sportizomsérülésének feltérképezésére.

A felvételek kiértékelését az ország legkiválóbb szakosodott radiológus orvosai végzik. Egy távleletező teammel dolgozunk együtt, vagyis a felvételek elemzése nem itt helyben történik. Ennek az az előnye, hogy így az ország legjobb szakembereivel tudunk dolgozni, ők állítják fel az általunk elküldött képek alapján a diagnózist, így sokkal magasabb színvonalú a kiértékelés, a leletezés is.

© 2024 HelpMR Kft. Minden Jog Fenntartva! Honlapkészítés: L__IW
Pályázat