Kedves Pácienseink! Az Ultrahang vizsgálatra érkezőket új rendelőnkben várjuk! Új címünk: 8000 Székesfehérvár, Budai út 61-63.
COVID info

MR vizsgálat

Az MR vizsgálat a Várkörúti MR rendelőnkben történik.

Új, Siemens Magnetom Sola készülékünk a legmodernebb 1.5 Teslás diagnosztikai berendezés Magyarországon. Rengeteg előnnyel rendelkezik, annak érdekében, hogy még magasabb szinten tudjunk betegeink számára magán MR vizsgálatokat végezni, várólista nélkül.

Van különbség MR és MR között?

Az MR diagnosztika manapság már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás az ízületek diagnosztikájában is, csakúgy, mint az idegrendszerében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit. Segítségével több dimenziós képek is készíthetők. Az erek ezzel az eljárással igen jól ábrázolhatóak (akár 3D-s rekonstrukciók is készíthetők), így sok információ nyerhető róluk anélkül, hogy veszélyes és kellemetlen beavatkozások történnének. Vizsgálható az agy, a hasi szervek, gerinc, a csontok és ízületek, valamint a mellkasi nagyerek környezete.

MR/MRI VIZSGÁLATOK


A nativ MR vizsgálaton felül kontrasztanyagos MR vizsgálatokat is végzünk, illetve olyan speciális MR vizsgálatokat, amit csak néhány helyen végeznek az országban.

  • NATÍV MR VIZSGÁLATOK
  • KONTRASZTANYAGOS MR VIZSGÁLATOK
  • SZÍV MR VIZSGÁLATOK
  • EMLŐ MR VIZSGÁLATOK
  • SÜRGŐSSÉGI MR VIZSGÁLATOK

 

MR diagnosztika Várkörút 10.
© 2022 HelpMR Kft. Minden Jog Fenntartva! Honlapkészítés: L__IW